سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و فرمود : ] به سخنى که از دهان کسى برآید ، گمان بد بردنت نشاید ، چند که توانى آن را به نیک برگردانى . [نهج البلاغه]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :4
بازدید دیروز :1
کل بازدید :73838
تعداد کل یاداشته ها : 149
103/2/29
8:54 ص

راه های پیشگیری از پیرچشمی گرداوری شد

راه های پیشگیری از پیرچشمی

پیرچشمی

پیرچشمی نام یک بیماری در سنین میانسالی می باشد که براثر آن فرد مجبور خواهد شد تا از عینک هایی خاص مخصوص همین مشکل بینایی برای رفع آن بهره ببرد. درصد زیادی از افراد در سنین میانسالی به این عارضه مبتلا می شوند که برای پیشگیری و درمان آن راه حل های بسیار ساده ای وجود دارد. در برخی از مواقع که پیرچشمی در نژاد یا توسط مشکلات محیطی به فرد القا می شود ، برای پیشگیری از آن راهی وجود ندارد ، اما زمانی که پیرچشمی به عنوان یک علت ثانویه در نظر گرفته می شود ، راه های پیشگیرانه ای وجود دارد.

به عنوان مثال وجود برخی از بیماری های متابولیکی به دلیل تأثیر بر روی سیستم عروق خونی ( مویرگ ها) و عصبی می تواند بینایی فرد را تحت الشعاع قرار دهد که از جمله ی آنها بیماری دیابت نوع 2 شناخته شده می باشد. در مواردی که بیماری دیابت کنترل شده نباشد و فرد رژیم غذایی مناسبی را رعایت نکند ، این بیماری بر روی عروق خونی چشم و همچنین اعصاب تأثیرگذار خواهد بود ، تار دیدن یکی از عواقب این بیماری می باشد که در نهایت به بیماری هایی همچون کاتاراکت ختم می شود. در برخی از مواقع حتی کوری نیز یکی از بدترین عوارض دیابت کنترل نشده معرفی شده است.

برای پیشگیری از بیماری پیرچشمی ، در فصل زمستان و تابستان از عینک های آفتابی مناسب بهره ببرید. در هنگام مطالعه نور محیط و فاصله کتاب تا چشم را رعایت کنید. مواد غذایی مناسب همچون مواد غذایی حاوی ویتامین آ و ای بسیار مناسب می باشد. فشار خون خود را با مصرف داروهای مناسب در محدوده طبیعی نگاه دارید. عادت های بد همچون سیگار کشیدن ، مصرف الکل و دخانیات را کنار بگذارید تا در سنین میانسالی برای خواندن حتی یک پیامک نیازی به داشتن عینک مطالعه نداشته باشید.


  
  

خارش بدن و ارتباط آن با کبد گرداوری شد

خارش بدن و ارتباط آن با کبد

خارش بدن

زمانی که سلامتی در بدن وجود دارد همه ی فعل و انفعالات به صورت نرمال در زمان خاص خود انجام می شود و هیچ مشکلی توسط فرد مشاهده نخواهد شد. اما تنها کافی است که یک فرد اندکی تغییر را در وضعیت خود جستجو کند ، این تغییر می تواند از یک خارش ساده تا یک بیماری مزمن کبدی متفاوت باشد. پس هر نوع تغییری در بدن را جدی بگیرید و به دنبال کشف علت و پیدا کردن راه حلی برای آن باشید. موضوع این مطلب از پدیده کاشان ارتباط بین خارش بدن و بیماری های کبدی می باشد.

شاید از نظر شما هیچ گونه ارتباطی بین خارش بدن و بیماری های کبدی وجود نداشته باشد اما این تصور کاملا اشتباه است. هر نوع کم یا زیاد شدن مواد در بدن با اثراتی متفاوت بر روی سیستم های ما مشاهده خواهد شد که یکی از این اثرات مهم در ارتباط با مواد موجود در کیسه ی صفرا می باشد. یک پروسه ی طولانی و مرحله به مرحله ای از بیماری های کبدی تا تجمع مواد مربوط به کیسه صفرا در بدن وجود دارد. یک بیماری کبدی تا جایی می تواند پیشروی کند که در نهایت مجرای صفرا بر را ببندد و در نتیجه این مواد راهی برای خروج از بدن نداشته باشند.

بر اثر تجمع حتی ذره ای از مواد صفراوی در بدن خارش بدن رخ می دهد. این خارش های پوستی تا جایی پیش خواهند رفت که ممکن است فرد برای حل مشکل خود به پزشک مراجعه کند. پس در چنین مواردی خارش بدن خود یک علامت خوب برای توجه بیشتر به بدن می باشد که تنها از طریق یک سری از تست های تشخیصی به علتی بزرگتر اشاره می کند. پزشک در ابتدا باید بیماری کبدی شما را درمان نماید تا خود به خود تأثیر این بیماری بر روی صفرا هم کاهش یافته و مجاری مربوط به حمل صفرا از این فشار رهایی یابند.


  
  
<   <<   6   7   8   9   10   >>   >